Ingrediënten (voor 4 broodjes):
6 Eetlepels Zeemansboter pindakaas
2 Eetlepels fijngesneden koriander
2 Eetlepels fijngesneden rode ui
1 Teen fijngesneden knoflook
4 Theelepels (rijst) azijn
1 Komkommer, geschild en in plakjes gesneden
1 Avocado
8 Plakken (lekker) brood
Zout en Peper naar smaak.
Bereiden:
1. Meng in een kommetje de pindakaas, koriander, rode ui, knoflook en azijn. Goed mixen tot een mooie spread.
2. Brood beleggen, smeer de spread op een snee brood. Aftoppen met plakjes avocado en komkommer. Eventueel peper en zout gebruiken.
3. Geheel eventueel afdekken met een tweede snee brood, doorsnijden en serveren.
(Als je maar 1 boterham wilt maken kun je de pindakaas spread tot wel een week in de koelkast bewaren.)
...